CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Lilypie 2nd Birthday PicLilypie 2nd Birthday Ticker

2008. június 13., péntek

bejelentkezés

Mint azt már tanult kolleganőm saját blogjában említette, én is kiírhatnám, hogy elmegyek egy kis szünetre így a nyáron. A jó idő miatt és hogy Lara egyáltalán nem élvezi már a négy fal szoros ölelését egyre többet vagyunk a szabad levegőn. Egyszer alszik csak egy nap, amikor viszont én is melléfekszem, mert a tavaszi fáradtság nálam nyáron ütközött ki. Továbbá este elég későn fekszik, ezután pedig Andrásé a főszerep. Ha írni nem is írok, igyekszem nyomonkövetni a blogtársaim életét, természetesen egy nap alatt nem mindig van időm mindegyiken végigmenni. Kommentelni meg aztán mégkevesebb. De majd másképp fogom beosztani az időmet és alvás közben fogok írni :D:D:D
Egyébként most a fogacskákkal küzdünk, két hátsó rágó fog egyszerre bújt ki, de van még utózöngéje. Lara egész nap sír, nyűgös, egyetlen megoldás a levegőn lét, de most hogy esik ez a rohadék eső még erre sincs esélyünk. Hát marad az, hogy elaltatom kivételesen kétszer egy nap, így én sem kapok idegrohamot és Lara is nyugodtabb. Láza is volt, ami lement, remélem nem jön vissza. Torka nem piros, úh tuti a fogak. Szegényt nagyon megviseli.
Kivettünk két rácsot a kiságyból, így már szabadon járkálhat, de éjszaka mindig teszek oda egy párnát, nehogy eszébe jusson kijönni vagy kiesni :D Nagyon élvezi a kis kuckóját :)
Egyre többet beszél, a párna, a potáta (pogács) már mindennapos szó, saját magától képes felismerni, valamint a momo (motor) és hozzáteszi ha megkérdezem kinek van motorja?: Jaja vagy Laja (Lara) és Apa. Nagyon okos! Ja igen, ha pedig dícsérem, hogy okos vagy, szép vagy esetleg egy más valamire mondom (pl az almára) akkor állandóan utánarakja, hogy Laja! :D nem egoista cseppet sem :D egyébként mondja már, hogy gyönyö (gyönyörű). Annyira sokat fejlődik, hihetetlen. Napról napra bővül a szókincse, már leírni sincs értelme annyi van.
A motorját eszméletlen gyorsasággal hajtja, cipőjére vigyázva. Tényleg nem az orrán, hanem a talpán hajtja! :) Persze ettől még előfordulhat, hogy később hazavágja és lerongyolt siesta raktárat csinálhatunk :D
Hétfőn András meggy mániában szenvedett, hozott is haza 5kilót!!!!!! Mondom minek ez??? És ráadásul ennyi??? Kérdésemre a válasz, meglepő módon: hát megenni!!! De ennyit??? Komolyan mondom...én pl nem szeretem. Lara pár szemet ha eszik... Úh eladtunk a kedvenc szomszédasszonyomnak 2kilót, 1kilóból sütit sütöttem, 1ből csinált a szomszédasszonyom nekem leves és 1kiló a hűtőben van. Szerintetek evett azóta belőle??? :D na mondjuk elég későn ér haza, úh van elfogadható magyarázata... :)
Más nem jut eszembe. Ja de mégis, kedvenc sógornőm leállamvizsgázott, sok gratula és pusszantás neki, szombaton jön hozzánk, hát lehet kicsit megünnepeljük a dolgot :D
Ja a kondigép brutál. Legalábbis az első ráállás hűűűha. Na mostmár jobban megy a dolog, kezdem megszokni és egyre többet tudok vele csinálni. Csak hát ez is akkor megy, ha Lara alszik. Mert egyéb más esetben ráül a talprészre és csúszkál vele. Ha pedig rá merek állni, jól kioszt és lerángat róla. Ezek szerint úgy gondolja, hogy annyira jól nézek ki, hogy nekem már nincs is szükségem edzésre :)
Annyira lusta vagyok, hogy a fényképezőgépről még nem szedtem le a képeket, elég régóta és képtelen vagyok újakat csinálni, pedig csak annyi lenne, ha már nem takarítom le, legalább cseréljek benne kártyát. És egyszerűen ilyen dolgok nem jutnak eszembe. És ezáltal nem is csinálom meg! Borzasztóan lelassult az agyam, úgy érzem, hogy fullosan van vattával vagy valami más könnyű anyaggal, mert annyira mondjuk még nem nehéz :D De zavaróan nem jutnak eszembe dolgok. Néha egyszerűen a szavak sem. Butulok? Lehet. De legalább formás popsim lesz! :)
Nem is tudok már mást írni, legyetek jók ebben a ronda esős időben és mindenkinek sok puszi, gyereknek, felnőttnek egyaránt!

1 megjegyzés:

APPLE írta...

Drága Hölgyem! Reményeim szerint nem kerülte el kegyed becses figyelmét fent nevezett helyen igen tisztelt Főnök asszony reflektálása sem... Szóóóóóval...! Hihi! Háááát ezek a manuszok... Alkalomadtán hihetetlen logikával bírnak valóban. Lara kisasszonynak további kitartás és HAJRÁ! Na meg óriás Macs pussz! Kedves Anyuka! Igen, igen, nagyon egyetértek egyes gyümölcsök leány gyermek előtt történő pozitív irányú felemlegetésével... Hehe! Kondigép rendeltetés szerű használat 0.2 ötlet: Larával a kézben 1, 2, 3 Nnnnaaaaaaaaaa??? XXX