CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Lilypie 2nd Birthday PicLilypie 2nd Birthday Ticker

2008. június 4., szerda

sztorik

Történt ma két nagyon édes dolog, le is írom.
Szóval mikor Londonban voltunk, Lara anyukámék kertjében szedte ki a gyomot a viacolor közül. Anya mutatta neki, hogy kell és hova tegye. Lehetőleg egy kupacba. Nagyon belejött, de ennek már asszem 2-3hete. Ma sétáltunk a városban és a művelődési ház előtti tér viacolorral van kirakva. Lara kipattant a kocsiból, lehajolt és elkezdte kitépkedni a gazt. Annyira édes volt. Na és kezében a gyommal rohanni kezdett, majd megtorpant, szétnézett a földön és arcán a teljes tanácstalanság mutatkozott. Szemében a kérdés: "De hova tette mama a többit?" aztán csak úgy eldobta és szedett még :)
A helyszín ugyanez, meglátott egy idősebb kisfiút a padon ülni a szüleivel, odarohant és húzta a kezét, hogy menjen vele sétálni. a kisfiú tíz perc könyörgés után sem akart menni, Lara már rángatta le a padról a lábánál fogva, majd elengedte és írtó mérges hangon mondott neki valamit. Annyira drága volt és én akkor úgy sajnáltam! Jól lecseszte a kisfiút :D
Na ezen felbuzdúlva, hogy nem talált magának játszótársat elmentünk Juszti barátnőmékhez, Dóri nevű kislánya van és Larával nagyon jól elvoltak. Olyannyira, hogy a déli alvásból két órási alvás lett. Mikor eljöttünk Jusztiék lekísértek. Majd felhívott, hogy nem értek fel a másodikig sem, Dóri már aludt. Én nagy komolyan mondtam,hogy Lara biz fent van. Belenézek a kocsiba, Larám előre bukva, feje átlóg a karfán és durmol. :D Nagyon elfáradt, de ehhez hozzájön, hogy délelőtt végig a kismotorján közlekedett a lakásban és át a barátnőmékhez, ami nem kis távolság egy ilyen csöpp embernek. Na nehezen és lassan is értünk át, de legalább most jót alszik. Este meg megyünk Lara tejtestvérkéihez, akiktől kaptuk anno a tejcsit. Iker csajok és nagyon jó fejek. Alig várom már!

Na mégis sikerült összeszednem egy kis bejegyzést. Vaxikám én néha gondolkodom rajta, hogy nyitok egy másik blogot is és abban tényleg csak az lesz, ami ebből kimarad :) És oda limitált fő léphet be. Mondjuk köztük te! :)

puszi nektek és köszönöm a bátorítást meg is jött az ihlet. Na de nem Mia asszonytól, mert ő még mindig nem küldte a múzsám!

4 megjegyzés:

APPLE írta...

Orsay! Ez szuper jóóóóóóóóóóó volt!!! Lara kisasszonynak óriás Macs Pussz! Ez a MIA asszony... Még a végén a szülinapra is ott marasztalja meglásd! Hihi! XXX

Ancsika írta...

Már nem is kell!!!
Vissza is küldtem iziben, boldogítsa csak Orsikánkat! Mellesleg nem is ilyan jó!!!!!
Na, majd referálj Drága! :))))

A titkos blogba én is jövök? :DDDD

szorsi írta...

miankám egyébként gondolkodtam. mégsem kell a gazdi, csak a cica. van nekem jobb, most tette be nemrég apple kisasszony a blogjába. emlékszel??? :)
a titkos blogomban pedig helyet kapsz mindenképp. majd szólok ha elkészült. nyilván nem fogom elkapkodni a dolgot, mert hát ismertek... :) jó munkához idő kell :D puszi

apple neked is macs pussz

Túró írta...

Zabálom megfele a csöpp jányodat!♥♥♥ Pusszantás