CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Lilypie 2nd Birthday PicLilypie 2nd Birthday Ticker

2008. április 10., csütörtök

bölcsi

Jó lusta vagyok. Pedig már hozhatnám a képeket. Na egy kis türelem még. Ma bent voltunk a cégnél, ahol dolgozom és megkérdeztem Larát, hogy hol van Zsuzsi (legkedvesebb kolleganőm) és a kiscsaj rámutatott, majd mondta: Zsuzsi! :)))))))))) Annyira ééédes volt! :)
Már azt hiszem meséltem arról, hogy mikor kakilt egyszer mondtam neki, hogy hú de büdös lett pfff. (valahogy kidugott nyelvvel, de ezt nemtom leírni) Na és ő is szívesen használja ezt a pfff valami hangot. És tegnap megtörtént a csoda. Eddig is nagyjából ment a pelenkázóhoz és mutatott rá, de most valahogy másképp. Eléállt és mondta, pfffff. Kérdeztem tőle, Lara te bekakiltál? Majd utánamentem és IGEN! Annyira okos. Szól mostmár, ha kaki van. Ez azért jó, mert lassan akkor rászokik (remélhetőleg) az előtte szólásra, onnan meg már csak egy ugrás a bili. Gondolom én. :)
Ma voltam a bölcsiben. Megkérdeztem, hogy a szeptemberi csoportban van-e még hely. És egyben van csak, az pont a legminibbeké, mint Lara. Nagyon örülök ennek. És fájó szívvel adom be a bölcsibe, mert szeretek vele itthon lenni, meg okos és imádom, de nem vagyok már társaság. Szereti a gyerekeket. Plusz, ha ősszel adom be (nyáron játszó csoport is van) akkor megszokja a baktériumokat könnyebben és nem januárban kell beadnom, amikor a leghurutosabb az idő. Hú de orvosilag fejeztem ki magam. ;) Ez még kicsit odébb van azért, de már most kell gondolkodnom rajta. És nekem is hiányzik a munka. Egy kis pörgés. Aztán ahogy a munkahelyemet ismerem, hamar visszakívánom a délelőtti délutáni alvásokat és a közbeni nagy sétákat. Jajjjjjjjjjjjj :( De Lara szocializálódjon csak! És én mindig rohanok majd érte, mert akkor is ő az első. És most elbőgtem magam, pedig még csak elméleti szinten van a dolog.
Na megyek is, mert mindjárt jön Patrik-baba és anyukája látogatóba hozzánk. Nálunk meg szanaszét van a domino. meg minden. Ja és még valami. Fél napja porszívóztam, a lakás úgy néz ki,mintha kéthete nem lett volna porszívózva! :D mindenhol van valami :)

szép napot! puszi

11 megjegyzés:

Unknown írta...

Szia, nálunk is napirenden a bölcsi téma, de Győrben egyenlőre várólista van, így csak akkor kerül be Milán, ha valaki visszamondja:( Szerintem jó dolog a bölcsi (mindkét nagyfiam az volt), ott még dédelgetik, szeretgetik őket, az oviban már ilyen nincs, sőt nálunk az oviba 2 nap a beszoktatás, a bölcsibe viszont 2 hét. (Szoktalak ám olvasni.) Puszi Nektek

szorsi írta...

Szia Csongi! :) köszöntelek a blogomban. nem is tudtam, hogy olvasol. nagyon örülök, hogy kommenteltél nekem a bölcsire és erősítesz a jó döntésemben! várlak vissza máskor is! puszi

Túró írta...

Orsikám!
Kétszer küldtem választ Neked az iwiwre, de nem küldi el a rendszer, azt írja, hogy sikertelen kézbesítés. Úgyhogy most leírom itt.
Esküszöm, hogy minden nap benézek Hozzád! Az pedig,hogy nem kommentelek, csak és kizárólag a lustaságom számlájára írható. Igérem, hogy mostantól többet kommentelek.♥ Puszi Nektek

beja10 írta...

Szia Orsi!
Jó dolog a bölcsi nálunk Niki is volt meg szeptembertől Máté is megy már felvették.Jók legyetek puszi.

Globetrotter írta...

Hogy rohan az ido, hogy mar a bolcsi a tema...de amilyen szocialis Lara, tuti hamar beilleszkedik es meg elvezni is fogja :-)A csajok szerintem egyebkent is hamarabb igenylik a tarsasagot, nem? ;-))

Kisvakond írta...

Szia drága, nagyon-nagyon átérzem a mostani benned kavargó érzéséeket: a manók is mennek szeptembertől bölcsibe. Régen tervezem, hogy írok erről egy kis postot, majd ott bővebben az én szempontjaimat is kifejtem.
A képeket epedve várom, de tudod mit?:) addig lustizz, és abban, amiben lehet!:o).

sz_orsi írta...

túrókám örülök neki, hogy nincs semmi gond veled. igazán aggódtam érted! meg értem, meg értünk :) érted??? :D
szóval legalább szivecskéket hagyjál itt nálam, ha nincs is mit írnod :) puszi

sz_orsi írta...

Beám én is remélem, hogy jól fogja magát érezni! akkor te is visszamész dolgozni? puszi

sz_orsi írta...

Verám! Mire feleszmélsz a te gyerkőcöd is már szalad! nagyon telik az idő, de ez igazán csak a gyerekeken látszik, mert csak ők öregszenek. mi fiatalodunk! :)
egyébként szerintem is hamar be fog illeszkedni, sosem sír ha otthagyom valahol, valakire, max ha valami nyűgje van. és szereti a gyerekeket is. szerintem csak előnyére válik! majd írj még mailt, ha tudsz, mielőtt... :) puszi

Reni írta...

Áronom majdnem 3 évesen lett bölcsis ovis helyett...a mai napig nem bánom a döntésemet!Tündéri gondozónőket fogtunk ki és egyik másik bölcsis társával ma ia tartjuk a kapcsolatot pedig mindenki másfelé ment oviba!

APPLE írta...

Orsim! Azt gondolom, elszakadni mindig nehéz a gyerekeinktől...
Akkor is ha 1 éves, akkor is ha 5 éves és akkor is ha 15 éves - teljesen mindegy. :):)
Viszont az első egy-két nap után már a világ legtermészetesebb dolga lesz, olyan mintha mindig is így lett volna. Hihi!
Szerintem egyes döntések előtt (ha már elszántuk magunkat végérvényesen) érdemes olyanok társaságát keresni akik ugyanolyan döntést hoztak mint mi.
Jó olyanokkal beszélni, akik már régóta a gyakorlatban is alkalmazzák azt, amit mi még csak elvi síkon ízlelgetünk. Ők eltudják mesélni a rengeteg jópofa vidám sztorit ezzel kapcsolatban, illetve megtudnak erősíteni abban hogy jól döntöttünk.
IGEN JÓL DÖNTÖTTÉL, KLASSZ LESZ!!! XOXO