CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Lilypie 2nd Birthday PicLilypie 2nd Birthday Ticker

2008. április 30., szerda

jelentés

Jelentkezem egy kicsit. Köszönöm mindenkinek a kommenteket, nem tudok rá most egyenként válaszolni, de örülök nekik! A helyzet változatlan, a munkások dolgoznak, csörögnek csattognak, mi meg ha nem itthon vagyunk, akkor irány a természet. Ha legalább egy Brad Pitt jellegű lenne itt vagy Pepsi-reklám munkásember, akkor tuti maradnék, de nem, ők nem olyan kaliberűek :D Nagyon jó lenne már ha végeznének, de még két-három hétig biztosan eltart. Plussz belül csinálják az egyedi gázt, hát az sem volt tegnap egy csendes meló. Na de egyszer túl leszünk rajta és szép lesz minden.
Larán kijött valami ragya. :( A szépségét és az eszét nyilvánvalóan tőlem örökölte, :D a bőrét az apjától, úgy néz ki. Aminek baromira nem örülök. Szóval kenegetjük kenőccsel. Atópiás ekcéma nevezetű pöttyök, de ez annyira ijesztően hangzik, hogy inkább nem is hívom így. A lényeg, hogy kijöhet a rossz víztől, száraz bőr, piros allergiás jellegű kiütések. Nagyon frankó, tegnap előtt este 11től fél háromig vakarózott. :( Pedig annyira szép kislány, nem kéne, hogy ilyenek legyenek rajta. Elmúlik és valószínű, hogy ki is növi. Ajánlom neki, nem szeretném ha úgy nézne ki mint András, neki ugyanis extra érzékeny és extra rossz bőre van :(
Hogy jót is írjak, továbbra is gyakorolja a csajszi a beszédet, egyre több mindent mond és némelyik szó hasonlít az eredetire :D Aranyos egyébként Lara, de mint a tűz olyan! tegnap bőrgyógyásznál voltunk, hát nem tudott a seggén ülni egy percet sem. Kikészítette a hi-fit, a szellőző nyílásokba dugdosta a nasivines üveget, sikongatott, mintha legalábbis csikizte volna valaki. Lekötni nem nagyon lehetett, felkérte magát a doktornéni ölébe és a receptre akart rajzolni. Hú nagyon elfáradtam, pedig nem voltunk ott sokáig :D Olyan nincs, hogy elfáradt és leül. Összeesik és alszik! egyébként megy és intézi a dolgát, mert az bizony rengeteg van neki!
Azt hiszem más nem is történt! Mindenkit próbálok olvasni, de nem mindig kommentelek mindenkihez. Elnézést érte, ez most egy ilyen időszak! remélem visszatérek hamarosan a rendes kerékvágásba! puszi nektek

3 megjegyzés:

APPLE írta...

Orsikám! Hát a Larák már csak ilyenek... Hihi! A név kötelez!!! Ugye tudod ki is Lara Croft? Hehe! Pusssz mindkettőtöknek!

Reni írta...

Éljen a jó idő!Mi is egyre többet vagyunk a szabadban,pedig nem is paneleznek nálunk.Puszi Lara okos fejére!

Névtelen írta...

Atópiás ragya??!! :( Uhh.. mi evvel kinlódtunk, kinlódunk.. 1 éve... kinőheti, csak vigyázz nehogy ételallergia legyen..!... :( De messen majd bővebben mesélek, ha akarod ;)! Puszi!