CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Lilypie 2nd Birthday PicLilypie 2nd Birthday Ticker

2008. május 16., péntek

helyzetjelentés

A beszámoló készül, word-ben már elkezdtem, de mivel a körülmények olyanok, nem tudom feltölteni a képeket. Mert...A lakásunk még mindig szét van kapva. Másfél hete nem csinálják meg az egyedi gázt, ami gáz! :) na és ahogy most kinéz minden, uram úgy döntött, h a két szobát gyorsan ki is festi. Így még minden fólia alatt a szoba közepén, mi meg Larával anyukáméknál. Nappal munkásoktól, éjjel portól és piszoktól hemzseg a lakás. De remélem már vége lesz és anyukám is fellélegezhet. Azt mondta, hogy piszok fárasztó és három-emberes a csajom :) Nekem mondja??? :D Csoda, hogy még élek! Ráadásul mióta itthon vagyok, ki sem mászik a hátsó felemből, na és ez néha azért terhes. Bár nincs vele nagyobb gond, még csak nem is haragudott rám, azért érzem, hogy nem engedne el mégegyszer ilyen könnyen. Néha ha nem lát, akkor kifejezetten rosszul érzi magát. Egyébként jól elvan. Sajnos kezd szófogadatlan lenni és éli a csakazértis korszakot. Hát nem túl korai ez??? Mert nekem annak tűnik. Mondjuk ettől megkímélhetne. Rohanok utána ezerrel, mert megy le a lépcsőn...jelzem, hogy nem tud lemenni anélkül, hogy fejre ne essen....rángatja a kisebbik de öregebbik kutyánk fülét-farkát, amit ő egyáltalán nem szeret, ezáltal félek, hogy megharapja, így tiltom. És hát mint tudjuk, tiltott gyümölcs, édes méz.... De a nagyobbik fiatalabbik kutyánknak benne turkál a szájába, húzza a szempilláját, a szemöldökét, az orrát kifordítja, ez a jámbor állat meg tűr és tűr és tűr. Egyébként biztosan azért,mert befogadott kutyus és a tőlünk kapott szeretetet a kislánynak adja át. Más kutyához egyébként még véletlenül sem engedem, pont ezen okból, mert nem ismerem a reakcióit és egyszer baja lesz. meg nem is kell neki minden kutyát taperolnia, mert az egészséges két lépés legyen meg. Mi lesz ha később a nagy szeretetével neki megy az utcán egy kutyának?? :D Baja is eshet. Na de mindegy is.
Szóval minden szép és jó, az útról meg majd később. Egyébként rengeteg kép készült, igyexem a legjobbakat betenni, bár szívem szerint mind helyet kapna. De akkor úgyse nézné meg senki.
Na megyek. Ja még valami. Mindenki aki kérte gondoltam rá ott, ahol mondta! ;)
Jó éjt és sok puszi! Ha van időtök ti is szurkoljatok már a barátnőmnek. Már meg kellett volna születnie a babájának és még nem jön! Én meg már úgy várom! Szóval drukk nekik és kitartás! :)

2 megjegyzés:

Mariann írta...

Dehogynem, megnézzük! Rakjál csak sokat! :) Mármint képeket...

Zadri írta...

vár60 a 2+-e2et, sz4-er 3ehetett, 1ó h6gy g6nd63tá3 rá0 haha -4sz52a!