CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Lilypie 2nd Birthday PicLilypie 2nd Birthday Ticker

2008. május 31., szombat

nem tudok aludni

Szörnyűűűű. Mármint az a szörnyű, hogy a gyerkőcöm alszik, az uram alszik és én nem tudok aludni. Larával mindig alszom egyet délben. Most valahogy nem megy. Pedig jól esne. Talán ha pötyögök itt pár sort elálmosodom. Ráadásul a nappaliban alszanak, szóval még tévét sem tudok nézni. Na mindegy, hátha még lesz esélyem a pihire.
Tegnap jót ötlettől vezérelve kimentünk a kertészeti árudába és vettünk virágokat az erkélyre. A szobába egyet vettünk, szerettünk volna valami nagyobbacska pálmát, de nem volt szép. És hát mindenképpen olyan kellene, amit Lara nagyjából meghagy :) Szép lesz az erkély az már tuti. Befedtük bambusszal a vasat, hogy ne lássanak be, így délelőttönként mikor hőség van kint, Lara simán játszhat ott. Mert hozzánk csak délután süt a nap. A szobácskájába viszont egész délelőtt. Ennek annyi hátránya van, hogy mire alvásra kerül délben a sor, már hőség van. Ezért alszik a nappaliban. És még nincs nyár! :) Ha felébredt kicsiny családom kétharmada elindulunk anyukámhoz és elültetem a ládákba a növénykéimet. Soha nem volt virágom az erkélyen, de most úgy érzem, hogy ha kinézek az ablakon csodaszép mosolygós virágok fogadjanak és jobb lesz tőle a kedvem is remélhetőleg!

Körkérdés. Mennyi idős korig kell a biciklin első gyerekülésben utaztatni a csemetét?

Mást nem tudok írni, lehet, hogy bóklászom egyet a konyhában. Hátha megtalálom a kedvem egy kis házimunkára. Bár délelőtt csináltam eleget. Valahogy a vasalási kedv nem akar előjönni.

Csodaszép hétvégét mindenkinek!

6 megjegyzés:

APPLE írta...

Igazad van, a gyönyörűséges virágok láttán azonnal mosolyogni fogsz. Nekünk van egy gyönyörűséges Pálmánk és Lara igazán jó barátja. Hihi! Kerékpárral kapcsolatos kérdésre sajna nem tudom a választ... XOXO

Puccos írta...

Na nálunk is meleg van már délután!Szegények alig bírnak elaludni este.Bringát nem tudom én mindig hátúl vittem öket.Puszantást nyomtam!!

Reni írta...

Én is szeretnék virágokat az erkélyre már végre!A biciklin elől 15 kg elvileg a határ ha jól tudom...de lehet hogy ülése is válogtja?

Mariann írta...

Ülése válogatja.. úgy tudom, a max határ a 22 kg (de ez nem 100%) pusz

Kisvakond írta...

És végül mi finomat alkottál?:o).
Pussz, szép napot!

szorsi írta...

semmit :( fejfájást :(