CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Lilypie 2nd Birthday PicLilypie 2nd Birthday Ticker

2007. szeptember 19., szerda

Semmi különös2

Nem történik semmi igazán fontos. Ja de mégis. Megvan az 5-6 fog, úgyhogy az elmúlt 2-3 napban Lara kifejezetten tündéri volt, nem nyűglődött. Anyukáméknál a kertbe kivittük az utazóágyat, hogy aludjon a fa alatt. Az ágy végén van egy cipzáros ajtó, azt kinyitottuk és a kis drágám ki-be mászott. Késztettük rá, mert olyan mélyre tettünk játékot az ágyba, hogy ne érje el. Küzdeni kellett érte. :) Nagyon édes volt és ügyes. Annyira élvezte a dolgot, hogy leült, felállt, bemászott, kimászott, leült, felállt, bemászott. Jajj olyan büszke vagyok rá!!!!!! Ülni magától még nem ül fel, de felkapaszkodik minden olyan helyre, amibe beleakad a keze. De nem áll és nem ül még teljes biztonsággal. Annyira irígylem, hogy ennyire szép és egyenes háttal tudnak ülni. :)
Imádom a kacagását! Mindenki azt mondja, aki találkozik Larával, hogy nagyon kiegyensúlyozott és boldog baba, látszik rajta. Hát az!!!! Nagyon sokat játszunk, néha azon veszem észre magam, hogy bábozom, éneklek, én is gurulok a földön, mászok át az akadályokon, mint ő. És ezt nagyon élvezi. A múltkor a cumisüveg kupakját rágta, majd berakta a számba és ráharaptam. Ezen elkezdett röhögni. :) De hogy mi volt vicces rajta??? :D
Megcsípte egy hangya a nyelvemet. Nagyon fájt!!!! De már meggyógyult.

na most rohanok, Lara hív! puszi nektek

2 megjegyzés:

Reni írta...

Merre jártál ahol hangyák csípkedik a nyelvedet?Miláno fiúból van ...ő kicsit lustácska a mozgásban...de majd belejön ő is!

Reni írta...

Miláno az Milánom akart lenni