CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Lilypie 2nd Birthday PicLilypie 2nd Birthday Ticker

2007. szeptember 29., szombat

mégis írok

Tudjátok mit? Inkább mégis leírom. Röviden és tömören azzal tudnám jellemezni az utazást, hogy: NAGGGGGGYON KIRÁLY!
Nagyon jól éreztem magam. Kedden este felszállt a repülőgép Ferihegy 1ről, merthogy a fapados gépek innen indulnak. Na ez volt az én legnagyobb bánatom. Ugyanis imádom a DUTY FREE üzleteket, végigsétálni a terminál minden boltját, parfümöt vásárolni..... de itt nem volt. Illetve volt egy nem túl nagy, de arra, hogy csillapítsam a vásárlási szomjamat, mindenképpen elegendő. Vettem is egy parfümöt :)
Háromnegyed 10kor este leszálltunk és kibéreltük a kocsinkat, amivel a néhány nap alatt közlekedtünk. Elvileg egy opel merivát kértünk, kaptunk helyette egy 5ös Golfot, ami kitűnő volt, ha nem kell bele csomagot pakolni. Hát pedig kellett. 4en utaztunk, 3 apukám korabeli férfi (az egyik apukám) és még két barátja! (Besztercém elmeséltem ám a pasiknak, hogy miért irígyelsz, jót röhögtek, azt mondták gyere legközelebb) :D:D:D Ahogy beraktuk a csomagokat, az ülésemet előre kellett hajtani, ezért 90fokos szögben utaztam, valamint kalaptartóval az orrom előtt. Hááát....
Megérkeztünk a 100kmre levő szállásunkra. Nagyon hangulatos, csodaszép kis város Gent. A szállodánk nagyon kafin nézett ki belülről. Bementünk, még csodálatosabb. DE!!! Gondoltuk a csomagunkat felszállítjuk a szobába. Ééééés.....nincs lift. A szoba a második emeleten, a lépcső 60fokos meredekségű és 70cm széles. Ekkor még nem tudtuk, ami pár perc múlva világossá vált... Nagy nehezen felmentünk, jól kifulladtunk és hát ezt le kellett öblíteni borral. A szobánk, egymás mellett lévő egy kis franciaágyas, egy közös takaróval rendelkező, nagy fürdőszobás, külön csigalépcsővel rendelkező szoba. Ez is furcsa volt, de még mindig nem sejtettünk semmit. ÉÉÉÉÉÉÉS ezután kinéztünk az ablakon. Mintha Amszterdamban lettünk volna, mindenhol kirakatok, mögöttük kurva nénik. Kiderült, hogy a kupleráj negyed kellős közepére sikerült szállást foglalnunk. A szállodánk pedig régen kuplerájként működött. A szobában nyilvánvaló, hogy miért van egy ágy, egy takaró. Valamint a külön csigalépcső magyarázata, hogy a pillangók ott szálltak be és nem a főajtón. A lépcsőház szűkössége meg lift hiánya abból eredt, hogy régen nem nagy csomagokkal jelentek meg az urak, hanem óvszerrel, annak meg ugyebár nem kell lift. :) De nagyon élveztük ám! Reggel és este is többször néztük az ablakból, hogy mekkora a forgalom, vigyáztunk a lányokra :D és többször elsétáltunk előttük. Nappal fehér lányok voltak, este színes bőrűek. Volt egész csini csajszi is, de ehhez akkor is gyomor kell. Na erre aztán már tényleg ittunk. Éjszaka nem is tudtam aludni.
Másnap korán keltünk és mentünk a kiállításra. Délután vissza Gentbe és városnézés. Sajnos esett az eső, de nem tántorított el bennünket attól, hgoy keressünk valami étkezdét. Be is mentünk egy olasz étterembe. Annyira szimpatikusak voltunk a főnöknek, hogy kaptunk ingyen amarettót, meg grappát és ennek fejébe még a vacsora is GRÁTISZ volt! :) Jól jártunk nagyon! Ezután elmentünk egy belga sörözőbe, sajttálat ettünk és sört ittunk. Tudunk ám élni! :) Ekkor is későn feküdtem és akkor sem aludtam jól.
Harmadnap reggel nappali városnézés, pláza, majd át Brüsszelbe a kiállításra. Ezután Brüsszelt néztük meg, de esett az eső. Megint. Néhány éve már voltam, de akkor sem volt szebb idő. Este unokatestvéremmel találkoztunk és söröztünk, aki az Európai Parlamentben dolgozik.
Következő nap a hazaút napja volt. Sajnos. Nagyon jól éreztem magam és bár rohadtul nem tudtam kipihenni magam, mégis király volt. Képzeljétek, pénteken bementünk az Európai Parlamentbe! Kaptunk fényképes kitűzőt és végigjártuk az egészet. Sajnos nem tarthattuk meg, pedig villogtam volna vele ezerrel! :) A parlament gyönyörű, majd teszek be képeket, csak még apukámnál vannak. Ettünk a kantinban, nagyon finom volt.
Elérkezett a búcsú ideje, irány a reptér. Brüsszel, péntek délután egyenlú dugó és dugó és dugó. És ha apukám nem megy be a középső taxi - busz sávba és kilómétereket nem előz, akkor lekéstük volna a járatot. 10 perc múlva kellett volna a reptéren lenni, de nekünk még hátra volt 50km, egy tankolás és kocsi leadás. Szerintetek ideges volt apukám??? Elárulom: AZ! :)
Leszállt a gépünk (végülis elértük) fél 9kor este, de nem indultunk haza csak 11kor, mert a barátunk a gépen hagyta a pénztárcáját és bár negyed órán belül észrevették a hiányt, már sehol nem volt. A stewardessek sem láttak semmit, hát nemtom... :( Jegyzőkönyv, rendőrség...... nem lett meg.

Hát gyorsan ennyi, majd holnap írok Laráról is! puszi

4 megjegyzés:

Enikő írta...

Ezt meghívásnak vettem! :D:D
Kupinegyed? Na ezen jót röhögtem! Sokat gondoltam ám Rád, amit a küldött sms-em is jelzett... vooooolna, ha megkapod! :) Képeket! Pussz

FRIDA írta...

Örülök,hogy jól érezted magad...puzi nektek :)

Reni írta...

Hmmm a szálloda elit helyen volt!!!De azért látom jól érezted magadat!A lopásról meg inkább nem is írok semmit!

Zadri írta...

Üdv újra itthon! :) Biztos szuper volt! Lara is jól elvolt? Puszi!!