CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Lilypie 2nd Birthday PicLilypie 2nd Birthday Ticker

2007. szeptember 2., vasárnap

Szept 1.

A szombati napunk nagyon jóra sikeredett. Szeptember 1-je Szolnok napja, ez alkalomból voltak rendezvények a városban. 11óra körül összepakoltuk a gyerkőcöt, csináltunk neki kaját és elindultunk. Az első helyszínen mézfesztivál volt, ahol vettünk mézes-kókuszos sütit, isteni volt. András allergiás rá, úgyhogy nem kellett attól tartanom, hogy elfogy mire odanézek :) De ő kapott sört :) Volt mézkirálynő választás, a jelölteket hagyjuk :)
Átmentünk egy másik helyszínre, ahol már vártak minket a barátaink. Szerencsére a boltjuk előtt volt a sátruk ezért nyugodtan meg tudtam melegíteni Larának a kajcsit. Egész nap nagyon jól viselkedett a lány, bírta a szülők sörözését és szórakozását.
Délután 3 óra fele kicsit hazajöttünk, gyerkőc kinyújtózott és aludt egy keveset. Apa is aludt. Én...na én nem! :(
Ébredés után újra erőre kaptunk és visszamentünk, gyros vacsorára! Még ilyen szar gyrost.... de nem is az volt benne a lényeg, hanem a csapat. Lara nagyon élvezte a táncházat, görög zenére bulizott az apjával. Rengeteg ismerőssel találkoztam, többek között erre is nagyon jók ezek a rendezvények. Beszélgettünk még egy darabig, és este 8kor szólt Lara, hogy ő már nagyon álmos, és már épp eleget engedett minket bulizni és jó lenne ha mennénk, mert őt várják a játékok. Mentünk. Az egésznapos levegőzés annyira elnyomta a kiscsajt, hogy reggel 7ig aludt. Remélem a jövőheti Gulyásfesztivál is ugyanilyen izgalmas lesz a számára és ha már a tervezett esküvőre nem tudunk elmenni, legalább ott hagy majd kikapcsolódni.
A mai nap is csuda jó volt. Megcsináltuk valakinek az ajándékát, amit most azért nem részletezhetek, mert olvas engem. Azután megebédeltünk és mindhárman aludtunk egy nagyot. Húúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú de jól esett. Na, ilyen hétvégéket szeretnék....

2 megjegyzés:

FRIDA írta...

Szóval! Ez egy csodás hétvége volt és annyira édes a lányotok,hogy így hagy titeket:) Ennyire keveset alszik már nappal? Azért te is pihenj le,mert sok energia kell már Larának és egy punnyat anya ....hát.. :):)))puszi

Enikő írta...

Szép kis szülők! Együtt bandáznak a gyerekkel sörözés közben! :)) Hát hova fajul ez a világ? :))