CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Lilypie 2nd Birthday PicLilypie 2nd Birthday Ticker

2007. október 3., szerda

Lara

Lara tündéri volt a néhány nap alatt. Napi 4x2 órákat aludt kb, játszott, nem nyűglődött, és korán lefeküdt, aránylag későn kelt reggel. Meg is voltam nyugodva, hogy annyira nem hiányzom neki, hisz az apukája reggel este meglátogatta, anyukám meg ellátta teljes mértékben. És megkaptam az infókat, tippeket, hogyan is tudom tartani a kialakított napi rutint amikor itthon leszek. Hazajöttem. Azóta nem alszunk át éjszakákat, nem játszunk egyedül, sírunk, ringatva alszunk, egész nap a fenekemben van, mászik rám, dőlt hanyatt, nappal nem alszik csak ha végképp elfáradt és összeesett. Teljesen úgy néz ki, mintha félne attól, hogy újra elmegyek. Nem tudom, lehet, hogy mégsem volt olyan jó ötlet az utazás. Pedig nekem nagyon kellett. A gyerekek sok mindent megéreznek, igyekszem most a legtöbbet vele lenni, a legkevesebbet egyedül hagyni, hátha visszaszokik. Sajnálom nagyon a törpét, mert eddig ilyen gondok nem voltak, mondjuk ennyit nem is voltam távol. Éjszaka éjfélkor kelt inni, majd 4től óránként felsírt. Most vagy fáj valamije vagy tényleg bejön a megérzésem. Pár nap és kiderül.
Azért is írom ritkán a blogot, mert szinte semmi időm nincs. Nagyon sokat van fent és a wc-re is utánam jön. Már pisilni is csak úgy tudok ha az ölemben van. :(
Egyébként ha jó kedve van, tündérien elvan. Feláll mindenhol és ügyesen ül. Nagyokat esik, mert olyan tárgyakba kapaszkodik, ami nem stabil. Magára rántotta tegnapelőtt a gyertyatartót ami a polcon volt. Felkapaszkodik az ágyra, onnan (ha véletlenül ott egy párna) fel is megy. Huncut csajszi.
Vettünk neki cipőt. Illetve mire hazaértem már megvették. Nagyon kafi, de nagyon drága is volt. :(
Az autósülés is meglett, azt hiszem egyenlőre elég ennyi extra a csajnak :D
Ma 8 hónapos és a tegnapi mérés alapján 8600gramm, 6fog, 71cm.
Elmentünk az uh-ra megint, megnézték nagy géppel és nincs semmit teendő vele. Hála istennek már csak 1éves korában kell visszamenni. De csökken, úgyhogy örülünk. :)

Most rohanok, amíg alszik csinálok rendet. puszi nektek

Julibellám igyekszem drága válaszolni a wiwmailedre, de lehet,hogy nem ma lesz még! majd meglátom.

2 megjegyzés:

Reni írta...

Szegény kis patkányüldöző hős!Hiányzott neki az anyucija!
Majd talán napokon belül minden a régi lesz!

sz_orsi írta...

Reni úgy legyen! :)