CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Lilypie 2nd Birthday PicLilypie 2nd Birthday Ticker

2008. március 8., szombat

szombat

Hú de pocsék az időjárás. Az embernek ilyenkor az esne a legjobban, ha bebújhatna a takaró alá, egy jó filmet nézne dvd-n és kortyolgathatná a forró teáját. Na ez volt az álmodozás, mert hát itt a lurkó, tőle meg aztán mindent lehet csinálni, csak átadni magunkat az élvezeteknek nem. :) Ígyhát marad, hogy együtt játszunk. Bár ő is eléggé fura. Toccs. Most landolt a túrórudi a tiszta nadrágomra. :D Sebaj, újra mosom.
Boldogságos Nőnapot minden nőtársamnak és minden lány gyerkőcnek. Nagyon szép virágokat kaptunk ma Larával, bár ő a kettőből kettőt félbe is tört. :( Nincs szerencséje a virágokkal. Lehet, h műanyagot kéne neki adni. :D Egyébként imádja őket. Szagolgatja és simogatja, mindig mutat a vázára, h vegyem le. Ha nem veszem, akkor sír. :D És rendszerint kezébe is veszi az irányítást, na meg a virágokat és bumm, derékba tört a szép növény. No nem baj, így is szép, csak kisebb :D Majd teszek be fényképet. Most rajzol mellettem az etetőszékben. Valamin nagyon elmélyült, alkot. Egyszer csinálok egy kötetet belőle. :D Ma be nem állt a szája. Olyan édesen mondta a magáét. Többek között az Ott, Mamamama, Tetetete, Dede és hopp és hamm, meg amma, app, apppa de ezt egyfolytában. :D az anya még mindig ritkán van a színen, de legalább már megmutatja, hogy hol vagyok. Ez is haladás.
Mást nem is írok, mert nem jut eszembe semmi. Pusszantás

2 megjegyzés:

Globetrotter írta...

Ma, vasarnap (itt mar vasarnap delelott van ;) otthon is napsuteses meleg lesz! Tegnap mar nalunk is kardiganos meleg volt :DDD Vegre!
Udv meg mindig a Jovobol :DDDD

Puccos írta...

Nálunk nem esett tegnap!!!És ma se!!!Hálaégnek!!!Pusza!