CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Lilypie 2nd Birthday PicLilypie 2nd Birthday Ticker

2007. november 22., csütörtök

A kisbaba működése - kezelési útmutató - Martin Baxandale

Egy nagyon édes könyvem van, amit már régóta olvasok és újra és újra, de nem tudom megunni. Úgy gondoltam, hogy megosztom veletek, minden alkalommal kaptok egy részt. Remélem nektek is tetszik. Túró készítsd a tenát :)

Bevezetés

Köszönjük, hogy a KISBABÁ-t választotta!
Garantáljuk, hogy a kisbaba -rendeltetésszerű használat és rendszeres karbantartás mellett - hosszú évekig hibátlan működéssel örvendezteti majd meg Önt és családját.

(Figyelmeztetés: a jótállás a kisbabára korlátozódik, a felhasználó működésére nem terjed ki. Nem vállalunk felelősséget a rendszeres használat okozta testi és lelki panaszokért, különös tekintettel a következő jelenségekre: mérgelődés, kiborulás, szűkölés, szem táskásodása, ingerlékenység, valamint szélsőséges esetben összecsomagolás és menekülésszerű távozás otthonról. Egyéb kockázatok és mellékhatások tekintetében kérje ki ideggyógyásza vagy pszichológusa tanácsát)

Bízunk benne, hogy elégedetten tapasztalja majd, hogy mennyi IDŐT, PÉNZT takaríthat meg a kisbabával. Nem is érti majd, hogyan tudott idáig nélküle élni!
Ön ezentúl NEM tölt hosszú órákat a televízió előtt, éjszakánként NEM fecsérli idejét alvásra, NEM vesz részt költséges esti programokon (mozi, színház, étterem, sörözés) NEM pazarolja pénzét és idejét felesleges tárgyakra és időigényes elfoglaltságokra (új autó, turistautak, déltengeri nyaralás)

Házhozszállítás: legnagyobb sajnálatunkra előfordulhat, hogy Ön késve kapja kézhez a kisbabáját. Amennyiben efféle kellemetlenség érte, kérjük vegye figyelembe, hogy a gyártónak nem áll módjában befolyásolni a hatáskörén kívül eső körülményeket: az egészségügy pénzhiányát, az ápolónők lassító sztrájkját, a szülész-nőgyógyászok ebédszünetét, st. Ilyen irányú panaszaival, forduljon a legközelebbi politikushoz!

Ismerkedés a kisbaba használatával: Amennyiben Ön kezdő kisbaba-felhasználó, megnyugtathatjuk: nem kell félnie a kezdeti nehézségektől. Az alapvető kezelési ismeretek játszi könnyedséggel elsajátíthatók. NÉhány nap múlva Ön úgy fog pelenkázni és éjfélkor etetni, mintha évek óta gyakorolná - mi több, egy-két hét után úgy is fogja érezni, mintha évek óta mást se csinálna. sok sikert a kisbabához.....! .....és a Jóisten segítse Önt!

Remélem tetszett, folyt. köv.

1 megjegyzés:

Globetrotter írta...

hehe - szoval meg egy `penzugyminiszter` is elveszett a kisbabakban, akik megtanitanak bennunket `sporolni` - kivancsi leszek erre a reszere, alig varom :-)