CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Lilypie 2nd Birthday PicLilypie 2nd Birthday Ticker

2007. november 22., csütörtök

Tovább is van mondjam még?

Kezelési alapismeretek
Első lépésben célszerű megismerkednie a kisbaba alapvető funkcióival. Csak az alapfogások begyakorlása után próbálkozzék a bonyolultabb üzemmódokkal!

Megjegyzés: a könnyebb megkülönböztethetőség érdekében a kisbaba egyes tartozékait több változatban gyártjuk. ezek közé az ún. testalkat-részek közé tartoznak az anya/apa típusú orr, fül, szem stb. A beépített elemek véletlenszerűen kerülnek kiválasztásra a rendelkezésre álló készletből. A verziók természetesen csak küllemükben térnek el, egyébként azonos funkciójúak és kompatibilisek.
Alkatrészek:
bemeneti nyílás
üzemanyagtartály
kimeneti nyílás
gyönyörű szemecske
ennivaló orrocska
ennivaló szájacska
ennivaló kis köldök
ennivaló kis lábujjak
cuki hajacska (nem alaptartozék)
ennivaló fülecske
pici, húsos ujjacskák

Az alapismeretek elsajátítása után próbálja ki a kezdőknek ajánlott szórakoztató funkciókat: becézés, ölelgetés, puszilás, csiklandozás, etetés, pelenkázás, virrasztás reggelig, elszegényedés.

Fontos figyelmeztetés! az ön kisbabája a legkorszerűbb technológiával készült és számtalan praktikus és szórakoztató funkcióval rendelkezik, mégis akadnak olyan feladatok, amelyeknek az elvégzésére nem alkalmas. a gyermekvédelmi előírások értelmében tilos a kisbabát kompaktlemezek lejátszására, mobiltelefonálásra és mélyhűtött ételek felolvasztására használni.

Szállíthatóság: a kisbaba praktikusan kisméretű, hordozható termék. sajnos a modell alapkiszerelésben nem rendelkezik emelőfogantyúval, de a szaküzletek széles választékában kínálnak szállítóburkolatokat és különféle görgős targoncákat.
Figyelem! a kisbaba szállításakor soha ne használja a fület emelőfogantyúként, ez a módszer ugyanis kizárólag nyulaknál alkalmazható. A kisbaba rendszeres "fülemelése" az alkatrész gyors elhasználódását, büntetőeljárást és élénk sajtóvisszhangot von maga után!

Speciális funkciók: a sok izgalmas alapszolgáltatás mellett, beépítettünk a kisbabába egy sor különleges, felhasználóbarát funkciót is, melyek mind az ön szórakoztatását és kényelmét szolgálják.

Telizsák jelzés: a jelzés arra figyelmeztet, hogy a túlfolyó/végtermékfelfogó tartály megtelt, cseréje esedékessé vált.
Figyelem! a huzamosabb ideig tele tartállyal üzemeltetett kisbaba csökkent hatásfokon és kellemetlenül zajosan működik.

Légfrissítő funkció: a kisbaba modell beépített speciális szolgáltatása az automatikus légfrissítő funkció. ha önt zavarja a főzéshez használt olaj illata, a dohányfüst, a piszkos hamutartó vagy a házikedvencek szaga, egyszerűen állítsa a kisbabát az érintett helyiségbe. a kellemetlen szagokat azonnal elnyomja a meghitt "használtpelenka-kifolyttej-babapúder" illategyüttes.

Kora hajnali / éjszakai ébresztő funkció: a kisbaba automatikus ébresztő funkciója ugancsak beépített szolgáltatás. az ébresztést nem lehet átállítani vagy kikapcsolni

Ébresztés-késleltetés: ez az ébresztőórákról jól ismert funkció a hangjelzés néhány perces elhalasztását teszi lehetővé. a kisbaba sajnos nem rendelkezik ezzel a szolgáltatással

Hanghordozó lejátszás: felépítése miatt a kisbabán sajnos nem lehetséges audiokazetták hagományos kis- és nagylemezek, cd lemezek lejátszása (monoban sem!). a kisbaba közép- és rövidhullámú rádióadások vételére is csak jelentős szerkezemódosítással tehető alkalmassá.
az ön kisbabája mindazonáltal készségesen lejátszik bármely közkedvelt gépzeneszámot, ha csatlakoztatja a madzagos elven működő audioberendezéshez. (nem alaptartozék)

Autós hi-fi funkció: bár a kisbaba alapvetően otthoni használatra készült, kompakt mérete folytán könnyűszerrel átalakítható autós mini hi-fi rendszerré. a kereskedelmi forgalomban kapható borulásgátló segítségével rögzítse a kisbabát a hátsó ülésen, majd helyezkedjen el kényelmesen, és élvezze a kifogástalan hangminőségben felcsendülő bőgést és óbégatást.

Játékprogram futtatása: jóllehet a kisbaba a nem-játékszer-vigyázni-kell-rá kategóriájú berendezések közé tartozik, elméletileg nincs akadálya, hogy játékprogramok segítségével a család szórakoztatásra is használja.

íme néhány a kisbabán futtatható népszerű játékprogram közül: (minimális memóriaszükséglet 64KB)
csiki-csiki
gyí-te paci
hó-rukk
hopplahopp - gyors reflexeket igénylő audiovizuális kalandjátékok. valamennyi program 1játékos és mérkőzés üzemmódban is használható. utóbbi esetben a magasabb mosoly-kacagás számot elérő játékos győz.

megjegyzés: ezek a programok sajnos nem kaphatók sem hajlékony lemezen, sem cd-n. betáplálásukat manuális módon kell elvégezni.

Tárolás használaton kívül:
ha a kisbabát előreláthatólag több órán át nem kívánja használni, helyezze száraz, meleg helyre, és burkolja be speciális hőszigetelő-porosodásgátló takaróval. Ez megvédi a kisbabát a szennyeződéstől és biztosítja az optimális üzemi hőmérséklet fenntartását. a szaküzletben beszerezhetők speciális tárolóeszközök: babakocsi, és rácsoságy típusban.
Figyelem: kompakt kialakítása ellenére a kisbabát nem célszerű konyhaszekrényben tárolni!

Beépített üzemeltetés
bár a kisbaba egyik nagy előnye éppen a hordozhatósága, a mobil üzemeltetés mellett elméletileg mód van a készülék permanens rögzítésére is. ne feledje azonban, hogy a beépítés a kisbaba részleges működésképtelenségét eredményezi.
Figyelem! a kisbaba beépítése előtt feltétlenül kérje ki a következő szakemberek mindegyikének tanácsát: gyerekorvos, vízvezetékszerelő, védőnő, rendőrség körzeti megbízottja, ideg-elmeszakorvos.

Programválasztás
a kisbaba választhatóan alvó vagy éber üzemállapotban működtethető, a két alapprogram egyikének futtatásával. kérjük ügyeljen a kívánt funkciónak megfelelő üzemállapot beállítására.

Most jó éjt, holnap folytatom

2 megjegyzés:

Túró írta...

Ez szupeeeeeeeeeeeeeeeeer! Rendkívül jót szórakoztam,várom a folytatást:D:D A "Programválasztás" ponttal nem értek egyet,de lehet,hogy az enyémből hiányzott ez a gomb!:D:D Nálunk csak az"éber-bőgős"progi vót elérhető,de azt hiszem már késő reklamálni a gyártónál:D:D:D Millió pusszantás

Zadri írta...

:D:D:D:D:D:D