CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Lilypie 2nd Birthday PicLilypie 2nd Birthday Ticker

2007. május 17., csütörtök

Az első hónap



Még mindig a lemaradásomat pótolom, egyszer csak utólérem magam! :D

Mesélek a születés utáni első hónapról. 5 nap kórházi tartózkodás után, végre hazamehettünk. Bár hozzáteszem én nagyon szerettem a kórházi osztályon lenni! Mégpedig azért, mert ott biztosan tudtam, ha van valami gond, vagy segítségre van szükségem, a nővérek megteszik amit kell. És mint első gyermekes anyuka állíthatom, hogy nagyon kellettek a nővérkék ;)
De az idő csak letelt és mi elkezdtük az életünket 3-an. Izgalmas volt az első nap. Olyan pici és törékeny volt a kislány, hogy meg sem mertem fürdetni. Szerencsére nem is kellett. A gyermekorvos, aki egyben a nagymama :) ott volt és ahol tudott segített. Lara végigordította az első fürdetést, de ezt már a kórházban is produkálta, nem ért váratlanul. :D

Tartottuk a 3 óránkénti etetést és nagyon el lettünk kényeztetve. Lara szinte csak evett és aludt. Nagyon jó kislánynak bizonyult, maradt mellette időnk mindenre. Apa szerencsére itthon volt velünk 1 hónapot, így a kis családunk összeszokhatott. Tejecském is volt, így nem kellett semmilyen pótláshoz nyúlnunk. :)
Azt hiszem az első hónap után úgy gondoltuk, a világ legnyugodtabb csecsemőjével van dolgunk.... hát persze :)


0 megjegyzés: